Waar het begon

Hier dus. Bij Marinka Westrik. Een onbevangen vragensteller en een nieuwsgierige maker. Ik houd van mooie mensen met bijzondere verhalen, van unieke situaties en uitzonderingen. En vooral van de woorden die dit beschrijven.

Als kind maakte ik voor het eerst kennis met woorden. Het was een kennismaking die diepe indruk op mij maakte. Langzaam maar zeker ontdekte ik mijn nieuwe ‘metgezel’ en begon ik te houden van de woorden die ik las en combineerde. Van de eenvoud en de grootsheid. Van de rust en de chaos. Met de juiste woorden toverde ik een paar eenvoudige gedachten om tot een groots en meeslepend verhaal.

Mijn passie groeide en mijn verlangen om te werken met woorden werd zo krachtig dat ik het niet langer kon negeren. Op dit punt in mijn leven ontstond MARI. Het zat vol leven maar kende nog geen vaste vorm. Door de jaren heen wisselde ze regelmatig van gedaante. Altijd in lijn met mijn gedachten en mijn zoektocht naar de invulling die ik gaf aan mijn talent. MARI werd het boegbeeld van mijn gedachten en schrijfsels.

Juist daarom vond ik het zo spannend om MARI een vaste vorm te geven, maar ze verdiende een doel. Ik koos ervoor om het vertellen van verhalen belangrijker te maken. Mijn andere schrijfsels schoof ik opzij. Ik verdiepte mij in storytelling en al haar mogelijkheden. Een unieke wereld met ongekende mogelijkheden opende zich.

Een wereld die ik jou niet wil onthouden!